Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország. Manzanilla típusú olajbogyó, Mojo Picon csípős szósszal, ami a Kanári szigetek specialitása.
Kóstolás:
Csípős, fűszeres szószban lévő, zamatos, roppanós, csemege olajbogyó mag nélkül.
Termék előállítási információk:
A katalán gyártó 50 éve foglalkozik olajbogyók és savanyúságok gyártásával különböző formátumokban. Az alapanyagok gondosan kerülnek kiválasztásra, csak extra minőségű, friss alapanyagokat használ a gyártó, garantálva ezzel a termék minőségi tulajdonságainak megőrzését. Egyedi és kiváló minőségű ízek és textúrák jellemzik.
Összetevők:zöld magozott olajbogyó, víz, étkezési só; napraforgóolaj;savanyú uborka; cava ecet (szulfitot tartalmazhat);pirospaprika ;fokhagyma; fehérbor ecet (szulfitot tartalmazhat);természetes fűszerek és sűrítő (E-415.) Nyomokban SZULFITOT tartalmazhat. GLUTÉN Mentes. Pasztőrözött termék.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 492 kJ/ 119 kcal., Zsír 10,31 g amelyből telített zsírsavak 1,74 g; Szénhidrát 4,82 g-amelyből cukrok <0,1 g; Fehérje 1,69 g ;Só 2,68 g.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn EV.