Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Sevilla melletti Utrera régióból, Gordal fajta.
Kóstolás:
Kóstolja meg a legújabb grillezett gordal olívabogyót.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és a savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megtartják a spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket.
Az alapanyagok gondosan kerülnek kiválasztásra, csak extra minőségű, friss alapanyagokat használ a gyártó, garantálva ezzel a termék minőségi tulajdonságainak megőrzését. Egyedi és kiváló minőségű ízek és textúrák jellemzik az eredeti íz és a hagyomány fenntartásával.
Összetevők:
zöld mag nélküli gordal olajbogyó, víz, étkezési só, ízfokozók (E621,E627, E631),savanyúságot szabályozó anyagok (E330), antioxidáns: aszkorbinsav, tartósítószerek (E202;E211), ecet, hagyma, pirospaprika, chili/ jalapenó paprika, természetes fűszerek, és olívaolaj.
Nyomokban szulfitokat és magmaradványokat tartalmazhat. Mag vagy Magdarabokat tartalazhat.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 514,6Kcal/ 124,3K.), zsír 11g., amelyből telített zsírsavak 2,3g., szénhidrátok 4,9g., amelyből cukrok 0g., rostok 2,2g. fehérje 1,43 g., só 2,87 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó. Fogyassza el lehetőleg 15 napon belül.
Nettó tömeg:4445 g Töltő tömeg 2000 g








