Spanyol- magyar családként Spanyolország, Katalónia a második otthonunk, nagyon jól ismerjük és szeretjük a mediterrán termékeket és ételeket. „Imádjuk a hasunkat.”

Az Olivatéka, vagyis a Mi küldetésünk, hogy itthon, Magyarországon is  elérhetővé szeretnénk tenni a hazai fogyasztók számára a kiváló minőségű és csodás ízű mediterrán spanyol olívából készült ételeket,  amik Spanyolország „konyháiban” elérhetőek és élvezhetőek nap mint nap.

Ezeket a termékeket nem lehet beszerezni az itthoni „boltokban”, ott csak standard ízekre fogsz rátalálni. Spanyol-magyar család révén Mi garantáljuk, hogy érezni fogod a különbséget. Bízhatsz bennünk, hozunk Neked egy „ kis Spanyolországot”! Nem kell keresgélned a szupermarketben, az Olivatéka házhoz viszi Neked ezeket a csodás termékeket, amiket szeretni fogsz!

Termékeinkkel és www.olivateka.hu webshop-al szeretnék hozzájárulni, az egészségesebb étkezéshez, hogy több extra szűz olívaolaj és olívabogyó kerüljön a magyar háztartások asztalaira.

Mi elérhetővé tesszük számotokra ezeket a csodás ízeket, mert a jó íz és minőség Mindenkinek jár!

Ezért döntöttünk, úgy hogy létrehozzuk az Olivatéka-nevű vállalkozást!

MINŐSÉG KEDVEZŐ ÁRON

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Valódi termelői termékek

Valódi termelői olívatermékeket és olívabogyót szállítunk a napos dél Spanyolországból Magyarországra, az olajfaligetek hazájából, a világelső olívabogyó termesztő országából.

Nagy múltú tapasztalat

Nagy múltú tapasztalattal rendelkező családi vállalkozások a beszállítóink extra minőségű, friss alapanyagok felhasználásával dolgoznak, garantálva ezzel minőséget.

Kiváló minőség

Termékeink Spanyolország legjobb olívabogyóinak felhasználásával készültek, természetes előállítási folyamattal. Kiváló minőségű, minőségdíjas termékek, védett művelési területről, természetvédelmi parkból.

Spanyol-Magyar család

Spanyol-magyar család révén, Spanyolország a mi második otthonunk, ismerjük és szeretjük a mediterrán termékeket és ételeket. Biztonságos beszerzési forrásból elérhetővé tesszük számotokra ezeket a csodás ízeket!

Teljes Spanyol választék

Nálunk megtalálható minden különleges ízű olívaolaj és olívabogyó, ami Spanyolországban fellelhető.

Tökéletes válogatás

Szereted a prémium kategóriás ételek? Egészségesen táplálkozol? Sportos életmódot folytatsz? Diétázol? Sok salátát eszel, vagy tervezed? Szereted a zöldségeket de eddig megfájdult tőle a hasad? Figyelsz a családod és gyerekeid egészségére és étkezési szokásaira?  Stresszes, rohanó életmódot folytatsz? Szereted a mediterrán konyhát és ezt otthonodban is szeretnéd becsempészni? Szereted a spanyol konyhát?

Összegyűjtöttük neked a legjobb spanyol extra szűz olivaolajakat, olivabogyókat. Mert mindenkinek jár a jó minőség!