Származási hely
Gyártó: Spanyolország. Alapanyag: Kék kagyló ( mythilus chilensis), származási helye Chile, Csendes Óceán.
Termék előállítási információk:
A termék alapanyaga a válogatott kékkagyló mythilus chilensis.
Az „escabeche” egy kifejezés, amely ezt a pácolási módszert jelenti, mint tartósítás. Az ecet, citrom és egyéb savak felelősek ételek főzéséért, pácolásáért. Ezért attól függően, hogy melyik savat használjuk, más ízt kapunk.
Mindenesetre a savanyúság alapvető főszereplője az ecet.
Az „escabeche” egy egyszerű pácra utal, amely olajból, ecetből, babérlevélből és borsból áll össze, mint alapvető összetevők.
A hal, tonhal, szardínia és kagyló -, de akár zöldségekre, gombára, baromfira vagy vadhúsra is használja a spanyol konyha ezt a pácolási-, savanyítási technikát. Így lehet készíteni belőle nyers vagy sült ételt is.
Tápérték információk:
Átlagos tápérték 100 g nettó termékben folyadékkal: Energia 724 kJ/ 173 kcal; Zsír 9,0 g (amelyből telített zsírsavak 1,6 g); Szénhidrát 2,0 g amelyből cukrok 0,0 g; Fehérje 21,0g; Só 1,20 g.
Átlagos tápérték 100 g lecsepegtetett termékben: Energia 623 kJ/149 kcal; Zsír 6,6 g (amelyből telített zsírsavak 0,7 g); Szénhidrát 5,3 g amelyből cukrok 0,0 g; Fehérje 17 g; Só 1,40 g.
Gluten mentes.
Összetevők: Kagyló( hal) (Mythilus chilensis), napraforgóolaj, borecet, fűszerek, érkezési só.
Tárolás: Száraz helyen tárolandó. Annak érdekében, hogy a termék minden ízét és tulajdonságait élvezhesse, javasoljuk, hogy a doboz kinyitása után fogyassza el teljes egészében. Ellenkező esetben tárolja az eredeti dobozban, szósszal lefedve és tartsa a hűtőszekrényben. Felbontást követően 2 napon belül fogyassza el.
Kiszerelés:
Nettó tömeg: 350 g (2x 175 g)
Töltő tömeg: 212 g (2x 106 g)
Kapacitás: 2 x 185 ml
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn EV.