Származási hely
Spanyolország
Felhasználás:
Kiváló salátára öntetnek. Grillezett zöldségek pácolásához.
Párosítsd extra szűz olívaolajjal, ami a legegészségesebb öntet salátához.
Tökéletes családi és éttermi használatra, vagy ajándékba.
Modenából érkező kiváló minőségű ecetek és mustok választéka a fa érlelésével párosulva enyhe ízű és kellemes aromájú termékké varázsolja ezt a balzsamecetet.
A balzsamecetet hagyományosan tölgyfahordóban érlelik, így aromájában érezhető a fa természetes friss illata.
Kóstolás:
Vinagre Balsamico de Modena, egy spanyol kifinomult, kiegyensúlyozott ízű , karamell színű balzsamecet, ami az eredeti a textúrák és az ízek kiváló kombinációit biztosítja.
Kóstolásnál érződik a karamell, a szőlő, az édes must és a faérlelés íze. Nagyon egészséges.
Termék előállítási információk:
Modenából érkező kiváló minőségű ecetek és mustok választéka a fa érlelésével párosulva enyhe ízű és kellemes aromájú termékké varázsolja ezt a balzsamecetet.
A balzsamecetet hagyományosan tölgyfahordóban érlelik, így aromájában érezhető a fa természetes friss illata.
A spanyol földművelésügyi, élelmiszerügyi és erdészeti minisztérium által felhatalmazott ellenőrző szerv által igazolt termék.
Egészségügyi előnyök:
A balzsamecetnek számos előnye van, mivel gazdag antioxidáns-forrás.
- Jó hatással van az emésztőrendszerre, javítja a koleszterin szintet és csökkenti a csontritkulás kialakulásának veszélyét.
- Az ecetsav fertőtlenítés nemcsak javíthatja a COVID-19 klinikai lefolyását, hanem csökkentheti a vírusterhelést a légutakban és a fertőzött személyek által kilélegzett cseppekben.
- Csökkenti az étkezést követő vér cukorszintet. (Ha inzulint vagy más gyógyszereket szed, akkor az ecetbevitel növelése előtt beszéljen orvosával)
- Heti legalább 5-6 vagy annál több alkalommal fogyasztott olaj- és ecet alapú saláta dresszing csökkentette az iszkémiás szívbetegség rizikóját
- Hatékony elhízás ellen, csökken az ételek utáni sóvárgási vágy, Ecet lelassíthatja a gyomor kiürülését vagy csökkentheti a glükózszintet étkezés után, ami viszont növelheti a jóllakottságot.
- Szív- és érrendszeri betegségek kockázatának csökkentése.
- Az ecet és a szőlőlé jótékony hatással van a renin-angiotenzin rendszerre. Ez a rendszer szabályozza a vérnyomást és a nátrium szintjét a szervezetben.
- Az ecetben lévő ecetsav elősegítheti a kalcium felszívódását.
- A szőlőecetet az ízületek krónikus gyulladásos betegségeinek kezelésében is alkalmazzák.
- Kozmetikai tulajdonságait. A természetes szőlőecet képes helyreállítani a bőrt, javítani regenerálódását és eltávolítani az öregedési foltokat.
Tápérték információk:
Összetétel:
Vörös szőlőecet; sűrített szőlőmust, színezék karamell E-150d (Szulfitos-ammóniás karamell). Szulfitot tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 ml termékben:
Energia 524 kJ / 123 kcal.; Zsír 0,0 g -amelyből telített zsírsavak 0,0 g; Szénhidrát 25,0 g amelyből cukor 25,0 g ; Fehérje 1,0 g. Só 0,06 g
A sótartalom kizárólag az élelmiszerben természetesen jelenlévő nátriumnak köszönhető.
Nettó térfogat:250 ml
Csomagolás: Üveg palack, kiöntővel
Tárolás: fénytől és hőtől védve tartandó.