Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, cordobesai törött olajbogyó.
Kóstolás:
Zamatos, roppanós, olajbogyó.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők: zöld magos nyomott olajbogyó, víz, étkezési só, bors, fokhagyma, természetes fűszerek; savanyúságot szabályozó anyagok (tejsav). Szulfitot tartalmazhat
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 457,06 kJ/ 109,24 kcal., Zsír 10,98 g -amelyből telített zsírsavak 1,64 g; Szénhidrát 1,27 g-amelyből cukrok 1,15 g, Rost:3,80 g; Fehérje 1,33 g; Só 1,80 g.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó. Fogyassza el lehetőleg 15 napon belül.
Nettó tömeg 365 g
Töltőtömeg 200
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn EV.