Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Sevilla. Manzanilla fajta.
Kóstolás:
Ezek az olajbogyók megőrzik lágy textúrájukat és jellegzetes ízüket, így tökéletes mediterrán ízvilágot nyújtanak. Ha ezt választja, állandó kiválóságra és Spanyolország autentikus ízére számíthat. A mandulával töltött sevillai manzanilla olajbogyó páratlan minőségű és ízű terméket biztosítsanak Önnek. Ezt egyetlen más ország sem képes kínálni. Ez a termék az egyik specialitásunk, sok türelemmel és nagy gondossággal készült.
Igazi kulináris, gourmet élmény. Magasa rost és vitamintartalma van.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományát minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők:
Összetevők: zöld olajbogyó, mandula, víz, étkezési só, ízfokozók ( E621-E631-E627), savanyúságot szabályozó anyagok (tejsav, citromsav), tartósítószerek (E202;E211) és antiokszidáns (aszkorbinsav). Szulfitot és magdarabot/magot tartalmazhat.
Tápérték információk:
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 248kJ/1024 kcal., Zsír 23g amelyből telített zsírsavak 3,47g; Szénhidrát4,9 g-amelyből cukrok 0.05g; Fehérje 5,3g ;Só 2,51g .
Tárolás: tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó, lehetőség szerint 15 napon belül fogyassza el.
A Familia Iruela olajbogyót tanácsos a levével együtt eredeti tartályukban, szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tartani. Így hosszabb ideig élvezheti ízét és állagát.
Nettó tömeg:370 g ; Töltő tömeg 196 g