Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, a Sevilla melletti El Aljarafe régióból kézzel válogatott, fűszeres Verdial olajbogyó.
Kóstolás:
Csípős, ízletes, zamatos, roppanós, csemege olajbogyó sok-sok zsenge csípős zöldséggel. Található bennecitrom, pár darab óriás kapri gyümölcs, mini csemege uborka, csípős jalapeno, chili és még karfiol darab is.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők: magos zöld olajbogyó, víz, csemege uborka, fokhagyma, karfiol, kapribogyó, jalapeno paprika, chili, citrom, hagyma, babérlevél, étkezési só, ecet, ízfokozók (E621) savanyúságot szabályozó anyagok (E270). Allergén:szulfit. Pasztőrözött termék.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 438,2kJ/106,4 kcal, Zsír 10,00 g amelyből telített zsírsavak 1,90 g; Szénhidrát 1,10 g-amelyből cukrok 0,4 g; Fehérje 1,31 g ; Rost: 3,40g ;Só 4,15 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó. Felbontás után hűtve tárolandó, lehetőleg 15 napon belül fogyassza el.
Nettó tömeg 960 g
Töltőtömeg 550 g