Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Jaén tartományból való. Manzanilla típus.
Kóstolás:
Zamatos, roppanós, csemege olajbogyó. pasztőrözött termék
Termék előállítási információk:
A katalán gyártó 50 éve foglalkozik olajbogyók és savanyúságok gyártásával különböző formátumokban. Az alapanyagok gondosan kerülnek kiválasztásra, csak extra minőségű, friss alapanyagokat használ a gyártó, garantálva ezzel a termék minőségi tulajdonságainak megőrzését. Egyedi és kiváló minőségű ízek és textúrák jellemzik.
Összetevők: Zöld és fekete magos olajbogyó, zöldségek változó arányban [savanyú uborka, gyöngyhagyma (szulfitokat tartalmazhat)] víz, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, tejsav); ízfokozók (E 621; E 635) antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószerek (E-202; E-211). Pasztőrözött termék.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 602 kJ/ 145 kcal.; Zsír 11,9 g (amelyből telített zsírsavak 3,5 g); Szénhidrát 7,8 g (amelyből cukrok <0,1 g); Fehérje 1,7 g. Só 2,95 g.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.