Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Sevilla melletti Utrera régióból, Gordal fajta.
Kóstolás:
Tapasztalja meg Spanyolország legjobb olajbogyóinak ízét. Ez a személyes kedvencem és remélem hamarosan az Öné is! Élvezze a páratlan ízélményt, amely közelebb hozza Önt Spanyolország kulináris sokszínűségéhez.
Igazi kulináris, gourmet élmény. Magasa rost és vitamintartalma van. Csak étkezési célra használják a gyümölcsöt, mert nagyon alacsony az olajtartalma.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők:
Összetevők: óriás magos zöld óriás olajbogyó, víz, étkezési só, antioxidánsok, savanyító: tejsav. Allergén: szulfitit tartalmazhat.
Tápérték információk:
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 460,87kJ/110,15 kcal., Zsír 11,75g amelyből telített zsírsavak 1,75g; Szénhidrát 0 g-amelyből cukrok 0g; Élelmi rosz 2,4g Fehérje 1,10 g ;Só 3,83 g
Tárolás: tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó, lehetőség szerint 15 napon belül fogyassza el.
Nettó tömeg:365 g ; Töltő tömeg 200 g