Származási hely és olajbogyó típus:
Az újnyalogató olívabogyó Spanyolországban, Jaenben termesztett verdiális fajta.
A jellemzők közé tartozik a közepes húsosság, az íz és az enyhén hosszúkás forma. A spanyol Verdial olajbogyóval egy darab mediterrán hagyományt hozhat otthonába. Felfedezheti a napsütötte tengerparti régióból származó spanyol olajbogyó ínycsiklandó ízét. A mediterrán övezet szívében található régió kiváló olajbogyó-termesztéséről ismert. Az olajfák itt a kedvező éghajlatnak és a termékeny talajnak köszönhetően virágoznak, ami rendkívüli minőségű olajbogyót eredményez.
A fenntartható mezőgazdasági gyakorlatok iránti elkötelezettséggel a helyi olajbogyó-termelők ötvözik a hagyományt a modern technológiákkal. Az olajbogyókat szeretettel, kézzel szedik, csak a legjobb példányokat gondosan válogatják ki a további feldolgozáshoz. A spanyol olajbogyó változatossága ebből a régióból elsöprő. A kiváló íz mellett ezek az olajbogyók egészséges tápanyagokat, például antioxidánsokat és egészséges zsírokat is tartalmaznak
Kóstolás:
Zöldellő színű, ropogós olíva különlegesség, ami párosul egy kis édes érintéssel.
Ezeket a ropogós olajbogyókat nagyon korán takarítják be, megfelelő érett pillanatban szüretelik. Marinálás előtt ráütnek, hogy jobban átvegyék a marinád ízét. Ezt borssal, fokhagymával, naranccsal, paprikával és oregánóval finomítják. Alacsonyabb sótartalommal. Így egy egyedülálló olíva-különlegesség jön létre, amelyet nem szabad kihagyni.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megtartják a spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők:
Összetevők: magos zúzott zöld olajbogyó, víz, fokhagyma, narancs, pirospaprika, ízfokozó; nátrium glutamát, fűszerek, étkezési só, ecet és természetes fűszerek, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav és antioxidáns: aszkorbinsav. Pasztőrözött termék.
Tápérték információk:
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 208kJ/870 kcal., Zsír 22,6g amelyből telített zsírsavak 4,97g; Szénhidrát 0 g-amelyből cukrok 0g; Fehérje 1,2g ;Só 1,70g . Omega 3. Glutén mentes.
Tárolás: tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó, lehetőség szerint 15 napon belül fogyassza el.
Nettó tömeg:370 g ; Töltő tömeg 200 g