Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, sevillai Manzanilla típus.
Kóstolás:
Zamatos, roppanós, csemege olajbogyó. sok gyümölcshússal. Magja pici.
Hosszasan rágcsálható a gyümölcshúsa.
Termék előállítási információk:
Katalán gyártó 50 éve foglalkozik olajbogyók és savanyúságok gyártásával különböző formátumokban. Az alapanyagok gondosan kerülnek kiválasztásra, csak extra minőségű, friss alapanyagokat használ a gyártó, garantálva ezzel a termék minőségi tulajdonságainak megőrzését. Egyedi és kiváló minőségű ízek és textúrák jellemzik.
Összetevők: magos zöld olajbogyó, víz, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, tejsav ) antioxidáns (aszkorbinsav),tartósítószerek (E-202; E-211), ízfokozó (E-621;E-631). Nyomokban szulfitot tartalmazhat. Pasztőrözött termék.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 829 kJ/ 201 kcal; Zsír 19,6 g (amelyből telített zsírsavak 6,4 g); Szénhidrát 4,7 g amelyből cukrok <0,1 g; Fehérje 1,3 g; Só 3,65 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn EV.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.