Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Jaén tartományból való. Manzanilla típus.
Kóstolás:
Zamatos, roppanós, csemege olajbogyó. pasztőrözött termék
Termék előállítási információk:
A katalán gyártó 50 éve foglalkozik olajbogyók és savanyúságok gyártásával különböző formátumokban. Az alapanyagok gondosan kerülnek kiválasztásra, csak extra minőségű, friss alapanyagokat használ a gyártó, garantálva ezzel a termék minőségi tulajdonságainak megőrzését. Egyedi és kiváló minőségű ízek és textúrák jellemzik.
Összetevők: Zöld és fekete magos manzanilla olajbogyó,víz, savanyú uborka, gyöngyhagyma;étkezési só, olaj, babér, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, tejsav) antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószerek(E-202; E-211 ); ízfokozók (E-621, E-627 és E-631), Csomósodást gátló (E-551a).
NYOMOKBAN SZULFITOT TARTALMAZHAT.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 602 kJ/ 145 kcal.; Zsír 11,9 g (amelyből telített zsírsavak 3,5 g); Szénhidrát 7,8 g (amelyből cukrok <0,1 g); Fehérje 1,7 g. Só 2,95 g.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Nettó tömeg: 4500 g
Töltő tömeg: 2500 g
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn E.V.