Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Sevilla melletti Utrera régióból, Gordal fajta.
Kóstolás:
Tapasztalja meg Spanyolország legjobb olajbogyóinak ízét. Kivételesen húsos és lédús olívabogyóval a kulináris élvezetek világában fogja magát érezni. Ez a személyes kedvencem és remélem hamarosan az Öné is! Élvezze a páratlan ízélményt, amely közelebb hozza Önt Spanyolország kulináris sokszínűségéhez.
Igazi kulináris, gourmet élmény. Magasa rost és vitamintartalma van. Csak étkezési célra használják a gyümölcsöt, mert nagyon alacsony az olajtartalma.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők:
Összetevők: magos zöld óriás olajbogyó, víz, étkezési só, ízfokozók (E621;E631;E627) savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav, tejsav), tartósítószerek (E202; E211) antioxidáns (E330) Allergén: szulfitit tartalmazhat
Tápérték információk:
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia Energia 457,06kJ/109,06 kcal, Zsír 10,98g amelyből telített zsírsavak 1,64g; Szénhidrát 1,27 g-amelyből cukrok 1,15g; Fehérje 1,33 g ;Só 4,50 g .
Tárolás: tárolja hűvös, száraz helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó
Nettó tömeg:1376 g
Töltő tömeg 550 g