Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, sevillai manzanilla típus.
Kóstolás:
Kissé fűszeres, kissé csípős. Kiváló tapas.
Termék előállítási információk:
Katalán gyártó 50 éve foglalkozik olajbogyók és savanyúságok gyártásával különböző formátumokban. Az alapanyagok gondosan kerülnek kiválasztásra, csak extra minőségű, friss alapanyagokat használ a gyártó, garantálva ezzel a termék minőségi tulajdonságainak megőrzését. Egyedi és kiváló minőségű ízek és textúrák jellemzik.
Összetevők: hasított magos zöld olajbogyó, víz, étkezési só, zöldségek változó arányban [pirospaprika,gyöngyhagyma,pepperoni paprika, répa,csemege uborka (szulfitokat tartalmazhat)] borecet; természetes fűszerek;savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav) antioxidáns (aszkorbinsav),tartósítószerek[( E 202;E-211 és E-223) szulfit)]; ízfokozók (E-621;E-632,)és natúr paprika aroma. Pasztőrözött termék.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1036/ 251 kcal; Zsír 25,8 g (amelyből telített zsírsavak 5,9 g); Szénhidrát 3,3 g amelyből cukrok <0,1 g; Só 3,03 g ;Fehérje 1,6 g.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.