Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, sevillai Manzanilla típus.
Kóstolás:
Zamatos, roppanós, csemege olajbogyó. sok gyümölcshússal anchoa ízzel. Magja pici.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők: zöld magos olajbogyó, víz, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyagok (citromsav és tejsav) antioxidáns (aszkorbinsav), tartósítószerek (E202; E211), ízfokozók (E621; E627;E631).Tartalmazhat szulfitot.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 460,87kJ/ 110,15 kcal; Zsír 11,75 g (amelyből telített zsírsavak 1,75 g);Szénhidrát 0,0 g amelyből cukrok 0,0 g,; Fehérjék 1,0g; Só 4,83 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Nettó tömeg 1330 g
Töltőtömeg 550 g
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn EV.