Származási hely és olajbogyó típus:
Spanyolország, Sevilla melletti Utrera régióból, Gordal fajta.
Kóstolás:
Zamatos, roppanós, gordal csemege olajbogyó. sok gyümölcshússal csípős pepperoni paprikán.
Termék előállítási információk:
Az Iruela név négy évtizede egyet jelent a minőséggel és a kiválósággal az olajbogyó és savanyúság világában. Senor Pedro Iruela spanyolországi, katalán gyártó 1975-ben fektette le az alapot rendíthetetlen elkötelezettségével, lelkesedésével és szeretetével ezeknek a nemes termékeknek a gyártása és forgalmazása iránt. Majd az ifjú Pedro Iruela folytatta ezt a családi hagyományt azáltal, hogy továbbra is kiváló termékeket állít elő, amelyek megőrzik spanyol olívabogyó autentikus ízét és hagyományt minden falatban. Így sikerült fenntartani a legválogatottabb és legexkluzívabb terméket. Az íz megmarad, a hagyomány megmarad.
Összetevők: gordal zöld olajbogyó, csípős pepperoni paprika, víz, ecet,étkezési só, ecet, ízfokozók (E621,E627,E631), tartósítószerek (E202, E211) savanyúságot szabályozó anyagok (E270, E330), antioxidáns (E330). Tartalamzhat szulfitot és magdarabokat.
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 593,13kJ/131,213 kcal, Zsír 11,8g amelyből telített zsírsavak 1,69g; szénhidrát 5,10 g-amelyből cukrok 0,49g; Fehérje 2,29 g, Só 4,56 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbontás után hűtve tárolandó.
Nettó tömeg 1300 g
Töltőtömeg 420 g
Forgalmazó: Canet-Biacsi Adrienn EV.